Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα www.vlioras.gr

Η ιστοσελίδα που περιηγείστε είναι ο προσωπικός ιστότοπος ενός φιλολόγου από την Καλαμπάκα. Σ' αυτήν έχω αναρτήσει υλικό από τρεις γενικούς τομείς: Μεταφυσική-θρησκεία, Φιλολογική επιστήμη και προσωπικά ενδιαφέροντα.

Ουσιαστικά πρόκειται για υλικό που είχα στον προσωπικό μου υπολογιστή για ιδιωτική χρήση, και κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας.

Ως εκ τούτου θα βρείτε (στο πρώτο τμήμα) προσευχές, εκκλησιαστικά κείμενα και διάφορα άρθρα θρησκευτικού / ηθικού ενδιαφέροντος· υλικό βοηθητικό στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων (στο δεύτερο) καθώς και προσωπική αρθρογραφία αλλά και συγκεντρωμένη αρθρογραφία από εφημερίδες και περιοδικά που μου προξένησαν κάποιο ενδιαφέρον σε ποικίλους τομείς (τρίτο τμήμα).

Η ιστοσελίδα ξεκίνησε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90 σε διάφορους δωρεάν εξυπηρετητές (yahoo, pathfinder), μετακόμισε στο φιλόξενο σχολικό δίκτυο (http://users.chi.sch.gr/svlioras) και κατέληξε σε ιδιόκτητο χώρο και διεύθυνση το 2005.

Για την κατασκευή και συντήρησή της χρησιμοποιούνται διάφορα προγράμματα (Adobe Dreamweaver CS6, Adobe Photoshop CS6, CorelDRAW Graphics Suite X7, iDraw, κώδικας html κ.ά.)

Καλή περιήγηση...

Άλλες ιστοσελίδες

Επισκεφτείτε κάποιες ιστοσελίδες που κατά καιρούς έχω δημιουργήσει:

Και κάποια ιστολόγια: